Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل – سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: با نهایی شدن قانون مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، با متقلبان این حوزه صراحتاً برخورد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحمایت میرزاده پیش از ظهر پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: در گذشته قوانین پراکنده‌ای در خصوص تقلب در تولید آثار علمی داشتیم اما در حال حاضر با همکاری و تعامل وزارت علوم و کمیسیون‌های قضایی و آموزش مجلس قوانین جامعی در شرف نهایی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به بررسی حساس و دقیق ابعاد اجرایی این قانون بر اساس آن افراد متخلف چه دانشجویان و چه اساتید در مقابل تقلب در تولید آثار علمی پاسخگو خواهند بود؛ بطوریکه تنبیه از جمله اخراج دانشجو یا استاد، حذف درس، تنزل رتبه علمی استاد و جابه‌جا کردن وی پیش‌بینی شده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تأکید به اینکه این قوانین به زودی و در ماه‌های آینده به اجرا درمی‌آید، ابراز امیدواری کرد اجرای آن فضای دانشگاه‌های کشور را علمی‌تر ساخته و از تولید نامطلوب آثار علمی ممانعت کند.

به گفته میرزاده غیر از این لایحه پیش از این قوانین متعددی در خصوص مقابله با تقلب در تولید آثار علمی داشتیم و در واقع عنوان شده که با هر فردی در جایگاهی که حق وی نیست برخورد شود و در واقع این قانون تقلب‌های صورت گرفته قبل از تصویب خود را نیز شامل می‌شود.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اینکه در و دیوار نوشته شود پایان‌نامه تهیه می‌شود، مغایر قوانین است و فردی حق تهیه پایان‌نامه برای فرد دیگری را ندارد.

وی ابراز امیدواری کرد به واسطه این قانون، بخش‌های نظارت و کنترل وزارت علوم فعال‌تر شده و به صورت جدی‌تر با تقلب برخورد شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تأکید به اینکه خود دانشگاه‌ها از این قانون استقبال کرده‌اند، ادامه داد: در این قانون فرجام هم کسانی که در تولید آثار علمی نقش دارند و هم کسانی که مصرف کننده هستند، دیده شدند.

میرزاده با تأکید به ضرورت تقویت بانک اطلاعاتی وزارت علوم یا ایران داک تصریح کرد: در واقع با تقویت این بانک و قرار دادن تمامی آثار تولیدی علمی کشور می‌توان از میزان تقلب کاست.

وی افزود: هر چند قوانین قبلی پراکنده بوده اما این قوانین مطلوب و متمرکز به موضوع تقلب توجه داشته و لازم است همراه با نظارت و کنترل فعال در سطح مراکز علمی به اجرا درآید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد

تقاضای بررسی لایحه اساسنامه توسعه سواحل مکران طبق اصل ۸۵ قانون اساسی امروز - یکشنبه - در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد رشیدی عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز یکشنبه _۹ اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی تقاضای بررسی لایحه اساسنامه توسعه سواحل مکران طبق اصل ۸۵ قانون اساسی در راستای اجرای ماده ۱۶۴ آیین داخلی مجلس اعلام وصول شد.

طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، سمت نمایندگی قائم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی‌تواند اختیار قانون‌گذاری را به شخص یا هیأتی واگذار کند ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌کند به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و تصویب نهایی آنها با مجلس خواهد بود.

منبع: ایرنا

کد خبر 748698

دیگر خبرها

  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است